Duo-WAT?

Duo-NU heeft 3 kortere nummers, met elk een andere kleur een verhaallijn. 

Verder werken ze in 2024 en 2025 aan de creatie van een nieuwe voorstelling die in het voorjaar 2025 in première zal gaan.

IMAGE

Duo NU maakt een nieuwe acrobatische voorstelling geïnspireerd door het zelfbeeld.
De focus ligt op de ontwikkeling van het zelfbeeld en de blik naar jezelf en de anderen.
De dualiteit tussen het centrale ‘ik’ en het beeld ervan, samen met onze afhankelijkheid van anderen, vormt de inspiratie voor het inhoudelijk onderzoek en de uitwerking van de voorstelling.
Zo creëert Duo NU een universum waarin de verschillende dimensies van het zelfbeeld
samensmelten met de fysieke capaciteiten van de spelers-acrobaten.
Deze voorstelling kan buiten en binnen vertoond worden met focus op het zomer- en buitenseizoen.
De speelduur is +/- 30 minuten.

Needs (11′)

Het is een verhaal over behoeftes, controle, vrijheid en eigenheid. Een nummer waarin humor zit en waar de karakters groeien gedurende het spel. Ze vliegen, vangen, springen, lopen en rollen op het tempo van hun eigen tijd en ruimte.

Madame et Monsieur Roulette (8′)

Ze ontmoeten elkaar toevallig, of toch niet? Zowel geïnteresseerd in elkaar als in hun eigen spel. Een vrolijke en theatraal nummer.

.

Attention (5′)

Duo Nu duelleert om de aandacht en een plek op de enige stoel. Ze brengen een spel waarbij ze elkaar beweeglijk te lijf gaan en ze zich samen dynamisch balanceren in alle mogelijke vormen. Onder en boven krijgen een nieuwe dimensie!

Workshops / Coaching

Korneel en Lisa geven hun passie voor partneracrobatie en circus graag door tijdens workshops en conventies. Neem contact op voor meer info.